Tratamente oferite

Descoperă o nouă dimensiune a tratamentelor stomatologice bazate pe tehnici moderne și materiale de ultimă generație

Suntem aici pentru ați oferi întreaga gama de tratamente stomatologice, astfel încât să te ajutăm să obții rezultatul dorit.

Ne străduim să îți oferim tratamente stomatologice de calitate adaptate nevoilor tale.

Principalele arii de competență ale noastre sunt:

Stomatologie generală

Tratamentele de stomatologie generală variază de la realizarea unei igienizări, tratarea leziunilor carioase sau necarioase (fracturi dentare, distrofii, uzură dentară) până la restaurarea totală a arcadelor dentare.

Ortodonție și ortopedie dento-facială

Ortodonția este partea stomatologiei care se ocupă cu prevenirea sau corectarea poziției dinților, dar și a dezvoltării oaselor maxilare, prin aplicarea de aparate dentare.

Chirurgie dento-alveolară

Chirurgia dento-alveolară este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul chirurgical al afecțiunilor apărute la nivelul dinților, parodonțiului, proceselor alveolare și mucoasei.

Implantologie

În momentul în care un dinte nu mai poate fi restaurant și se ajunge la extracție, cele mai bune opțiuni de înlocuire a unuia sau a mai multor dinți extrași sunt implanturile dentare. Acesta restaurează întocmai forma și funcția dintelui, fără a afecta dinții vecini.

Protetică dentară

Protetica reprezintă o ramură importantă a medicinii dentare, care se ocupă de restaurarea estetică și morfo-funcțională a aparatului dento-maxilar.

Estetică dentară

Estetica dentară se regăsește în toate tratamentele stomatologice, având ca scop modificarea aspectului dentar pentru obținerea unui zâmbet placut și nu în ultimul rând, sanatos.

Pedodonție

Pedodonția sau stomatologia pediatrică este ramura stomatologiei care se ocupă cu prevenirea și tratarea diferitelor patologii dentare ale copiilor, atât la dinții temporari (de lapte), cât și la dinții permanenți tineri.

Endodonție

Tratamentul endodontic de referă la o serie de proceduri terapeutice care au ca scop eliminarea infecției aparute la nivelul pulpei dentare(nerv), prelungind astfel durata de viață a unui dinte pe arcadă. 

Parodontologie Clinica Stomatologica Ardentis

Parodontologie

Parodontologia este ramura medicinei stomatologice care se ocupă  cu diagnosticarea și tratarea bolilor care afectează gingia și țesuturile de susținere ale dintelui.

 

Suntem mereu aici pentru a avea grijă de sănătatea ta orală.

Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când pacienții redescoperă plăcerea de a zâmbi în urma tratamentelor noastre. Facem asta punând foarte multă pasiune și utilizând cele mai noi tehnologii și tehnici stomatologice.