Dedicați performanței medicale

Pregătirea medicală continuă a cadrelor medicale, atenția la detalii și nevoile pacienților, utilizarea celor mai noi tehnologii și materiale sunt doar câteva dintre principiile ce stau în spatele Clinicii Stomatologice Ardentis. Doar astfel, putem oferi pacienților cele mai bune tratamente adaptate nevoilor lor.

Bun venit la Clinica Stomatologică Ardentis

Obiectivul nostru

Știm cât de greu este să găsești o clinică stomatologică în care să te simți confortabil, să intri cu încredere și să îți dorești să te reîntorci, astfel obiectivul nostru este să transformăm vizita la stomatolog într-o experieță plăcută atât pentru pacient cât și pentru medic. Considerăm că relația medic-pacient trebuie să fie una de parteneriat și respect reciproc. Noi încurajăm pacienții să adreseze întrebări sau să ceară informații până când dobândesc confortul și încrederea deplină ca actul medical este unul potrivit nevoilor lor. Clinica Stomatologica Ardentis va ofera o gama completa de tratamente stomatologice de inalta calitate atat pentru adulti cat si pentru copii. La Clinica Stomatologica Ardentis urmam un plan de tratament personalizat dupa nevoile fiecarei persoane. Echipa noastra este formata din medici tineri specializati in toate ramurile stomatologiei: Ortodontie si ortopedie dentofaciala, Chirurgie dento-alveolara si Implantologie, Endodontie, Protetica dentara, Estetica dentara, Pedodontie.

Deviza noastră

Noi considerăm că zâmbetul este cea mai bună carte de vizită a unei persoane, astfel dacă dorești să zâmbești cu încredere te așteptăm la Clinica Stomatologică Ardentis. Ne găsești în Dej, Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 69A.

Tratamente oferite

Ne străduim să îți oferim tratamente stomatologice de calitate adaptate nevoilor tale.

Stomatologie Generala

Tratamentele de stomatologie generală variază de la realizarea unei igienizări, tratarea leziunilor carioase sau necarioase (fracturi dentare, distrofii, uzură dentară) până la restaurarea totală a arcadelor dentare.

Ortodonție și ortopedie dento-facială

Ortodonția este partea stomatologiei care se ocupă cu prevenirea sau corectarea poziției dinților, dar și a dezvoltării oaselor maxilare, prin aplicarea de aparate dentare.

Pedodonție

Pedodonția este denumirea pentru stomatologia pediatrică, acea ramură care se ocupa cu tratamentele stomatologice pentru cei mai mici pacienți – copii. 

De ce să alegi Clinica Stomatologică Ardentis 

Suntem aici pentru ați oferi întreaga gama de tratamente stomatologice, astfel încât să te ajutăm să obții rezultatul dorit.

Echipamente moderne

Utilizăm tehnici moderne de tratament, alături de materiale de ultimă generație pentru a obține cele mai bune rezultate clinice pentru pacienții noștri.

Echipă medicală specializată

Avem o echipa medicală specializată pe fiecare ramură a stomatologiei, astfel încât să te ajutăm să obții rezultatul dorit.

Atenție la nevoile pacienților

Noi punem pe primul plan nevoile și așteptările pacienților și încercăm să găsim cea mai bună cale atât medicală, cât financiară astfel încât la final așteptările pacienților să se transforme în realitate.

0 +

Ani de experiență

0 +

Manopere stomatologice efectuate

0 +

Medici

0 +

Pacienti tratati

Echipa Ardentis

Fă cunoștință cu stomatologii noștri pricepuți

Suntem diferiți, dar în același timp avem un scop comun, acela de a ne uni cunoștințele pentru a obține cel mai bun plan de tratament pentru nevoile tale, iar ulterior de a-l pune în aplicare, astfel încât la final să obții zâmbetul mult visat.

Suntem mereu aici pentru a avea grijă de sănătatea ta orală.

Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când pacienții redescoperă plăcerea de a zâmbi în urma tratamentelor noastre. Facem asta punând foarte multă pasiune și utilizând cele mai noi tehnologii și tehnici stomatologice. 

CONTACT

Fă o programare

Completează formularul de mai jos dacă ai nevoie de o programare.