Clinica Stomatologica Ardentis Dej

Logo Clinica Stomatoloigca Ardentis

Stim  cat de greu este sa gasesti o clinica stomatologica in care sa te simti confortabil, sa intri cu incredere si sa iti doresti sa te reintorci, astfel obiectivul nostru este sa transformam vizita la stomatolog intr-o experieta placuta atat pentru pacient cat si pentru medic. Consideram ca relatia medic-pacient trebuie sa fie una de parteneriat si respect reciproc. Noi incurajam pacientii sa adreseze intrebari sau sa ceara informatii pana cand dobandesc confortul si increderea deplina ca actul medical este unul potrivit nevoilor lor.

Clinica Stomatologica Ardentis va ofera o gama completa de tratamente stomatologice de inalta calitate atat pentru adulti cat si pentru copii. La Clinica Stomatologica Ardentis urmam un plan de tratament personalizat dupa nevoile fiecarei persoane.

Echipa noastra este formata din medici tineri specializati in toate ramurile stomatologiei: Ortodontie si ortopedie dentofaciala, Chirurgie dento-alveolara si Implantologie, Endodontie, Protetica dentara, Estetica dentara, Pedodontie.

Noi consideram ca zambetul este cea mai buna carte de vizita a unei persoane, astfel daca doresti sa zambesti cu incredere te asteptam la Clinica Stomatologica Ardentis. Ne gasesti in Dej, Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 69A.